Helt nyvaken.. Ligger å drar mig i sängen!...

mms_img51664 (MMS)

Helt nyvaken.. Ligger å drar mig i sängen! Har drömt mardrömmar imorse så ja vakna upp å grät..:-( tyvär hade älskling redan gått till jobbet! Så när ja väl somna om så blev de visst ett tag ;-) ops!


Har nyss..

Har nyss städat lägenheten här och duschat, hejja mej!! nu tänkte jag blogga lite innan de är dags att sminka sig lite så man ser ut som folk igen.

Idag vet jag inte vad vi skall hitta på, men vi ska göra tacos ikväll ialf. Mysigt..

Ihelgen kommer ja vara i Malmö och spendera tid med min underbara bästa vän Leah, ut å festa och tjöta skit och bara mysa!! :) Ska bli så härligt..
Älskar min lilla apa!! Så ska bli roligt å spendera lite tid..

Har egentligen inte nåt vettigt å skriva, så ja gör nog ett inlägg senare istället..
Vad ska ni hitta på i helgen mina små sötisar?

PUSS

SMS-inlägg

mms_img51660 (MMS)


Besöker Kinna åter igen..

Nu sitter jag i Kinna hos hjärtat igen, underbart! I löööv it... :) Han sitter å är väldigt inne i tvspelet dock, hur kul kan de va å springa runt å skjuta folk.. Nåt ja aldrig kommer kunna förstå mej på!

Nu är formuläret inskickat om resan och vad vi tyckte, de blev inte mycke positivt där hörru. Fan va ja klaga å allt va ja missnöjd med, för de va vi ju med!! 
 
Idag har jag även fått mina naglar fixade av sötaste Malin, kan va en av världens goaste tjej.. Hur mysig som helst, och naglarna känns kanon bra, Gå dit å fixa era naglar.. Hon hade få tider kvar..!!! :) Bild kommer senare..

Och Tack Alicia va söt man kan va :) Ja blev jätte glad när ja läste de. Snygg kan du ju va själv hörru, saknar er där uppe ju :)


Orkar inte skriva mer för tillfället, tänkte beundra min fina kille istället:)

PUSS


Fotografens bilder..

Dessa bilder har inte kommit in nånstans eftersom ja ej har kunnat få möjlighet å scanna in dom.. Så nu har ja tagit kort med dom med vanlig digitalkamera.. 
Jag å Angi skratta ihjäl oss till alla dessa poser ;) När han sa att ja skulle ligga med håret i sanden då fick ja nog hah!
Gonatt!!

Myskväll <3

Har nyss varit och solat, fick täcka över min tatuering.. Men de gick bra.. Syns lite att ja har haft nått för där men ;)
Sen sprang jag in på videomix å köpte en påse godis och cola, de är väl tillåtet när man har en dålig dag och dessutom helt fel vecka!?
Detta går på min tv kväll
-Ensam mamma söker
-Irene huss ev, jakten på lycka (har inte bestämt mig)
Sen blir de läggdags.. Jag ska nämnligen till fina Malin Dalhgren och fixa mina naglar imorgon! <3 ska bli kul.. Har inte haft sånna naglar sen ja sluta på salongen :)
Spännande, uppdaterar med bild imorgon!

Shopping!!

Har en jävligt dålig dag idag, vilket känns helt fruktansvärt å va utan hjärtat då! Men har läst på en annan blogg att man får shoppa 1 sak för varje dag man är utan sin pojkvän, då kan ja säga att då hade ja fått shoppat en del!
Men idag har ja tröstat mig med att shoppa lite, och nu mår jag mycket bättre! En varm kram av älsklingen hade gjort de ännu bättre!!
Detta köpte jag..
Allt från Hm.
Både linnet och leggingsen, och den vita buistern.
Nice HUH?
NU är de käk som gäller..

Klantarsel- Em!

Så klart så hade ja glömt på nåt vis å få ner mitt bankkort, fast ja vet att ja hade uppe de.. Men sen måste ja ha blivit avbryten på något vis å börjat med nåt annat istället å där med gömt de, ja hade ju inte med legg heller tydligen! Men de gick bra ändå.. Tur va väl de..

Kort summering av gårdagen- Väldigt mysig kväll med mina fina flickor.. Bankkort borta (står i valet och kvalet om ja ska åka hem eller om ja ska spärra) Valde att åka hem. Hitta kortet, gick och la mig med en inte alls så behaglig känsla i magen!!
Imorse kom Honey inspringandes som en tokstolla in här, pussa mej å slicka mej i hela ansiktet å tjöt å hade sig.. Men de är inte så lätt när man har tratt ska ja säg!! Men hon försökte verkligen ändå.. SÅ SÖT!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ja känner för att bara slappa.. äta mammas goda gryta! Och kanske senare en pizza.
Vad ska ni göra idag?
Nu ska ja gosa vidare med Honey..
Tja rå..

Jag hade inget å göra nu.. Så sminkade mej...

mms_img51653 (MMS)

Jag hade inget å göra nu.. Så sminkade mej för fest här så när ja kommer hem behöver ja bara byta om å fixa till håret ;-)


Fest ikväll..

Det blev dessvärre ingen uppdatering här igår.. Ni får nöja er med ett längre inlägg idag!! Kul å se att de finns folk som uppskattar min blogg, de värmer jätte mycket!! :)

Igår hade jag å älsklingen en mysig dag på Ikea, och sen var en kompis till honom här å de blev ett glas vitt! Gud va gott de är, kommer de med åldern att man kan bli sugen på ett glas eller två på en vanlig vardag!?  Igår va de ju iofs fredagkväll, sen lagade världens underbaraste god mat till mig ♥ Sen mös vi i soffan till 2 filmer. Brothers va riktigt riktigt bra. Case 39, inte lika bra..  Bara wierd!

Imorse så gjorde jag pannkakor till oss till frukost, jätte mysigt och gott. Lite tjockare sånna frukostpannkakor som man får på hotell! :) MUMS!  De ska ja göra fler gånger!!
Jag tänkte åka härifrån Kinna vid 5 tiden, för ikväll är de nämnligen vinkväll hos Malin med mina fina underbara töser! Ska bli väldigt roligt samtidigt som ja har verkligen ångest för att lämna min fina pojkvän. Ja gillar verkligen att vara här med honom. Men ja måste ju hem och umgås med mina fina vänner lite med. Å träffa min underbara hund..

På måndag ska ja även fixa mina naglar..  :) De ska bli kul..

Sen funderar jag även på att söka frisörjobbet på hårporten! Vad tycker ni? Jag är lite osäker, men jag vet att de är en bra salong där.. Dom verkar ha de riktigt bra där! De är viktigt för mig, om jag ska jobba som frisör så vill jag inte jobba på vilken salong som helst, utan på en salong som ja kan stå för! :) Vad tror ni?

Nu ska jag fixa till mig lite!!!
Vi hörs senare.. :)

Satt mej tillrätta i soffan.. Idol nu.. Go...

mms_img24726 (MMS)

Satt mej tillrätta i soffan.. Idol nu.. Go go, varbergs tjejen sara!! Visst håller vi tummarna? Hon e grym.


Em's svar på..

Svar på frågan i tidigare inlägg - Jag valde att bryta upp med Mattias på midsommar, eftersom jag inte längre var kär i honom, vilket man inte kan göra nåt åt! Och han förtjänar att vara lycklig, och det förtjänar jag med! Alla förtjänar det, så därför kände jag att de var de bästa för oss båda! Det är inte rättvist att leva med nån om man inte delar känslorna. Och sedan hade jag tänkt att bara va för mig själv ett tag.. Men de blev tyvär inte så. Eller tyvär å tyvär, jag är jätte glad att jag träffade min prins, Man kan ju inte styra när man springer på kärleken! Men jag å Mattias är vänner. Och ja kommer såklart alltid bry mig om honom. Men ja önskar han all lycka att finna sin rätta kärlek, för de förtjänar han. Han är en jätte bra kille.
Hoppas du är nöjd med det svaret!


Har varit ute down town i Kinna idag och letat efter en bokaffär, åh visst jag hittade en! Så nu har jag läst några kapitell i min nya bok. Och nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig..

Såhär tänkte jag spendera min kväll

-Halv åtta hos mig.
-Idol
-CSI miami

Sen ska jag invänta min prins å bara mysa mysa mysa... ♥

Lyckostrålar..

♥♥ Idag har jag lyckostrålar som går igenom hela min kropp, jag är så himla lycklig!!! Åh jag är så kär!! Jag har hittat världens mysigaste finaste kille.. ÅÅh va ja är glad över de!! ♥♥

Annars har de inte hänt så mycket här i Kinna idag, sovit länge och myst!! ♥♥ Och sen va vi iofs på lite olika affärer..Sen har jag lagat lite mat medans hjärtat satte ihop ett soffbord.. Känns underbart å va här å bara vara, känslan ja får när ja är här å "bor". Skulle lätt kunna vänja mig, allt e så lättsamt å skönt!

Men denna gången skall jag inte förhasta mig med något.. De kommer inte ha nåt med att de inte känns rätt å göra, utan ja vill bara va helt 100 % på att de är rätt sak att göra. Denna gången vill jag verkligen på riktigt att de ska va på allvar. Magkänslan som ja har nu, har inte funnits där på samma sätt dom andra gångerna. SÅ de är nytt för mig! Underbart och härligt är de..Det är bara att hålla tummarna!! De är de ena man kan göra..

Baby, when u smile, I smile! ♥♥

Förlåt om ja blir tramsig, åh för allt tjöt om detta. Men i can't help it. De är nästan de enda ja tänker på just nu..

Tankarna går också till min lilla vovvsing som inte mår så bra, hon va tydligen piggare idag än igår.. (hon har sövts igår för att ta bort en klo som hade brytits av, så hon äter pencilin, har bandage på tassen.. å har tratt... De är så syn om min bebis)


Väl framme..

Väl framme i Kinna nu sitter hemma hos hjärtat mitt, tomt här dock när han inte är hemma.. Utan jobbar!! Ska bli kul å se hans reaktion när han kommer hem när han har fått en helt ny flickvän sen sist ja åkte härifrån!! :) Hihi, wee löööve surprices, dont we? Fast han vet iofs om både tatueringen och håret. Kul ändå..

Nu återstår de att se vad jag skall roa mig med för kul tills han kommer hem. Kolla tv, kika fejjan, läsa min bok. Käka lite hade jag tänkt. Vad mer ska man hitta på? Mja.. Finns la inte så mycket mer man kan göra. Men en sak som är säkert är att jäääävlar va underbart de ska bli att se honom igen! LOVELY.. lovely! Jag har saknat honom som en galning, vilket jag gör minsta lilla minut utan honom iofs.

Vi hörs senare?

Tja rå..

Färdiga resultatet.. Now im ready toooo RO...

mms_img52791 (MMS)

Färdiga resultatet.. Now im ready toooo ROCK!!


Färgar burret ;-)

mms_img52788 (MMS)

Färgar burret ;-)


Jag är bara tvungen.. <3

Fan va ja är kär!!!! Och fan ja va saknar dej hjärtat.. Ska bli så underbart å träffa dej imorgon igen.. <3 ÅHH!

En till bild på nya tatueringen!!

Ronny i fullgång..
Klart!! Va tycks?

Nu är den klar! Tack ronny! Gick ganska fo...

mms_img52785 (MMS)

Nu är den klar! Tack ronny! Gick ganska fort å gjorde faktiskt inte så jätte ont! Va tycks?


Snart dags..

Nu är de snart dags för att få nålarna in i ryggen ;) Haha, de är lite skräck blandat med längtan! De ska bli kul samtidigt som ja är livrädd.. Jag hatar ju nålar som ni vet..
Men ja lovar en bild sen med resultatet ;)
Imorgon är de även dags att besöka min mysiga gamla klasskompis Aida för att fräscha upp burret med lite mörkare hösttoner...
Helrenovation -Ja för fan! :)
Seee ya!

Dagens shopping!!

Åh på grund av min nervositet idag så fick ja döva med lite shopping, detta blev de nya i garderoben.. Inget speciellt så, mest bas.. :)
Enjoy!
Ett par coola skinnhanskar från Vila.
Ett vanligt randigt baslinne från Gina.
Ett vanligt vitt lite större linne från Gina.
En stor gosig gullig tröja från Vila.
Svarta jeansleggings från Vila.
Och en ljusrosa tubsjal från Gina..

Drar mej ner mot stan en sväng! ;-)

mms_img52783 (MMS)

Drar mej ner mot stan en sväng! ;-)


Honey å milton har nyss varit ute å gått i...

mms_img52779 (MMS)

Honey å milton har nyss varit ute å gått i ösregn så nu är som nybadade och honey har fått på sig sin morgonrock.. Hon stormtrivs ;-)


Kärlek är verkligen nåt speciellt!

Imorse tidigt tidigt vaknar jag av att ja har min lilla söta hund i ståendes i ansiktet och slicka mig i hela ansiktet, å vifta på svansen och gny å ha sig, yrvaken som ja va.. Så fatta ja ungefär ingenting! Men hur jävla söt får man va? Finns inga ord i världen som kan förklara min kärlek till denna lilla ljuvliga varelse! Hon är bara så himla underbar. Visst känner man inte alltid att de är jätte spännande att ha hund, som t.ex. under sånna här regniga dagar! Men över lag så skulle jag aldrig byta bort henne mot nåt! Hon är på tok för charmig och underbar för de!!
Kärleken man har till djur är verkligen nåt speciellt..Eller mja de är väl kärlek över lag..
Hade svårt att sova inatt när jag är van vid att ha världens finaste kille i jämte mig och gosa med, tomheten när man gick å la sig, va hemsk. Hade nästan ångest över att somna.. Men sömn gör ju att tiden går fortare tills jag får träffa hjärtat igen! Ah GUUD va ja längtar. Helt sinnes!
Idag skall jag ta en liten sväng på stan hade jag tänkt, sola lite och gå lite på stan se vad staden har att erbjuda i klädväg, jag är sådär lite shoppning sugen! Jag ska även umgås med min underbara Malin idag med <3
Imorgon är de dags för tatueringen som jag nämnt innan, och sedan på onsdag så är de tandläkarn och sen frisören :) Ser inte riktigt lika mycket fram emot tandläkarn som ja gör att få fixat mitt kära hår! De ska verkligen bli underbart att få in lite glans igen!! :)
Nej nu ska ta tag i mitt liv och fixa till mig lite..
PUSS

Denna ska pryda min ryggrad! :)

Detta är alltså tatueringen som skall pryda min nacke och nedåt min ryggrad, vad tycks?





Jag tror ialf att de kommer att bli toppen! Hoppas inte min rädsla för nålar sviker mig!

Tatueringstid bokad!

Ja då va de klart, Tisdag kl 17.30 låter jag min käre vän Ronny märka min nacke/ryggrad med en vacker text!!
Även idag bokat tid att fixa till mitt kära hår, men hepp här skall inte klippas någonting alls, utan det är färgen som ska få sig en liten uppfräschning! Lite mörkare och lite höstigare har jag tänkt bli...

Regnet öser ner medans ja sitter här och skriver detta inlägg!!! Inget roligt väder att vara hundägare i kan jag säga! Snart kommer min fina prins hem från jobbet, och det ska bli väldigt väldigt mysigt.. <3

Igår gjorde jag en smörgåstårta, så idag kommer hjärtats päron hit och ska hälsa på lite och kanske även smaka på smörgåstårtan om dom vågar! ;) Sedan senare kommer även Peters kompis hit och ska käka lite har han tänkt, och de blir väl ett och annat glas vin! Väldigt trevligt, för nått vin alls har de ju inte blivit i Turklandet, lalalalala.. haha!  

Kinna är litet, och inget som ja skulle vilja flytta till, men sålänge jag befinner mig i hjärtats famn kan ja nog befinna mig vart som helst och trivas.. Jag är så så lycklig, och jag har aldrig i hela mitt liv känt såhär för någon i omloppet av denna korta tid! Detta kan bara bli bra känner jag.. För första gången på länge så har mitt humör inte varit nått annat än bra, vilket är väldigt positivt och jag känner mig glad och lycklig inne på djupet! Och de va länge sen ja kände mej så lycklig rakt igenom! Så jag tar dagarna som dom kommer och njuter! Verkligen njuter..Känns som ja har hittat världens finaste kille, utan att överdriva de minsta.. Kärlek till honom <3

Nu ska ja återgå till min bok och hinna läsa ialf nått kapitel..
Tja rå!

Lite höstfärg!!

De va verkligen bra länge sen ja bloggade.. Och ja har faktiskt inte saknat de särskillt mycket heller.. Mycker har hänt i mitt liv och har inte prioriterat bloggen!!

Men är nyss hemkommen från Turkiet, efter en veckas sol och bad! Träffat mycket roligt, härligt folk.. Lite brunare hann jag med att bli också! Självklart åkte jag direkt till Kinna och träffa världens sötaste kille <3 Vilket känns helt underbart..

Nu sitter jag och funderar över mitt hår, just nu ser de hemskt ut å då menar ja hemskt! 3 cm utväxt och lite solblekt blont, ska ja bli lite mörkare igen! Nu menar jag inte brunett.. Utan något mellanting?

Tänkte mej nått i stil med det här, önskar att längden ingick!! :)

http://www.fashion-tips.co.uk/image.axd?picture=jennifer+lopez+fringe.jpg

Va tycks?


RSS 2.0