Snart fest, fast först förfest hos emma :)

dsc01036 (MMS)

Snart fest, fast först förfest hos emma :)


Nu har wilmis fått en sandlåda :)

dsc01017 (MMS)

Nu har wilmis fått en sandlåda :)


Lugn söndag!

Idag har jag å Tias inte gjort allt för mycket. Sovit länge, sen gick vi upp och plockade iordning och Älskling damsög hela lägenheten.. Jätte duktig! :)
Annars sitter vi mest i soffan, och vanliga söndags grejjer. Honey sover tungt i knät på älsklingen.. Så söt!
Vad vi ska göra senare idag vet jag faktiskt inte, kanske bara blir att vara hemma. Men jag är utttråkad! Jag ska inte klaga finns värre saker!
Imorgon tänkte jag även packa ner lite kläder och sånt som inte används, för nu dröjer de inte länge innan vi flyttar tillbaka till älskade Varberg ♥ Ska bli så skönt å komma tillbaka till mina älskade vänner!! Ni är så fina, jag är så glad att jag har er!!! :)
Gissa vem som somna med Honey nu i soffan, jag hör bara snaaaark, snaaark ;) Haha.. Hur kan man somna så lätt? Jag får ju ligga i flera timmar typ för att somna!
Världens sötaste, charmigaste lilla hund :) Honey du är bäst..

Såhär fin blev terassen!

dsc01006 (MMS)

Såhär fin blev terassen!


Say hey btw to my new shoes :)

dsc01005 (MMS)

Say hey btw to my new shoes :)


Har nu färgat mina bryn, tycks? Nu behöver...

dsc01003 (MMS)

Har nu färgat mina bryn, tycks? Nu behöver man bara läppglans å lite mascara till vardags för nu är ja full av vårfräknar me :)


Såhär glad är ja för att få åka till varbe...

dsc00978 (MMS)

Såhär glad är ja för att få åka till varberg :) haha bilen i två timmar framför oss nu.. Skoj!


Just nu matar ja söta max

dsc00969 (MMS)

Just nu matar ja söta max


Ska på arbetsintervju på bodyshop nu, wish...

dsc00964 (MMS)

Ska på arbetsintervju på bodyshop nu, wish me luck :)


Har i brist på annat suttit å målat lite :)

dsc00941 (MMS)

Har i brist på annat suttit å målat lite :)


Bäbismage!!


Denna fina bäbbemage har jag fotat idag, samt vart ute i solen och myst..
Grillat å fikat.. Härlig dag..


Titta så gulligt nån ligger under mitt täc...

dsc00938 (MMS)

Titta så gulligt nån ligger under mitt täcke! Vakna idag igen av balkongbygget, blir tokig stackars tias! Ska strax messa anna så ska vi ev. gå en promenad! :)


Knallblå himmel, stekande värme, sitter i ...

dsc00935 (MMS)

Knallblå himmel, stekande värme, sitter i bara linnet å solar, malin grejar i trädgården :) härligt med vår.. Så jäkla varmt men ja klagar inte, i love it!


Drömde..

Inatt drömde jag om min fina vän Björn som tyvär inte finns med oss längre :(
Men ja drömde inatt att han levde och att ja fick träffa honom igen, de va så kul att se hans leende, hans glada sprudlande personlighet. Men sen vakna jag å insåg att jag drömt...
Och jag började gråta... De va så hemsk när ja insåg att de inte va sant! Hade vart underbart å se dej igen Björn, glada rara snälla fina du!
Jag hoppas verkligen du mår bra där du är nu..
Saknar dej vännen..



Förövrigt har ja haft världens magont i eftermiddag igen, börjar bli otäckt.. :( Får söka för de igen om de inte blir bättre!!

Nu ska ja lägga mej i sängen å kolla på roast på berns.
Sen film sen natti..
KISS


Mattias är prisutdelare idag! Haha

dsc00934 (MMS)

Mattias är prisutdelare idag! Haha


Nya fälgarna å tonade rutorna!

dsc00932 (MMS)

Nya fälgarna å tonade rutorna!


Idag har vi långrandigt med bredrandigt, t...

dsc00931 (MMS)

Idag har vi långrandigt med bredrandigt, transparent linne å lacktights :)


Nån ligger verkligen å myser i solen..

dsc00923 (MMS)

Nån ligger verkligen å myser i solen..


Sitter ute..

Sitter just nu ute med laptopen i knärt ute på balkongen å solar, va ska man säga.. Livet är underbart. Det är hur varmt som helst och jag bara njuter! Visst är de härligt!?

Mitt i mitt solande så tittar ja ut nedanför där står ett äldre par och kikar å pratar.. Dom får syn på mej å berättar att de är dom som ska köpa vår lägenhet. Åh att dom va så glada att trädet försvunnit från baksidan. Så solen kommer fram mer. Och hon sa att hon glömt att kolla hur taken ser ut. Så ja bjöd in dom så dom fick titta. Vilket mysigt gammalt par som får vår lägehten, dom tyckte allt va så fint, men fondväggen (den svarta) i vardagsrummet tyckte dom inte riktigt va deras stil! haha.. för härliga. 
Dom skulle måla den i nån ljus grå eller nåt. Blir nog bra.. Carpe Diem skulle få sitta kvar när ja berätta va det betydde. Det tyckte dom va hur tjeckt å fint som helst när dom fick veta att de betydde Fånga Dagen! :) KUL..
Dom gjorde mej på bra humör å de va kul å få träffa dom. 
På måndag så ska alla papper skrivas. Budet sluta på 280 000 å vi köpte den för 180 000 så de blev en bra vinst som tyvär ska skattas!:(

Ringde även min kära mormor och morfar och rapporter in läget om lägenheten kollade hur dom mådde..
Min mormor å morfar betyder så så mycktet för mej även om ja ibland är allt för dålig på att visa de..
MORMOR OCH MORFAR♥ Jag älskar er! 

Nej nu ska ja fortsätta njuta av solen å drömma mej bort.. :)

Ha en trevlig kväll alla..
KISS 


God natt :)

dsc00899 (MMS)

God natt :)


Vad hände!?

Vad hände där Warberg? Warberg åkte ut i semifinalen mot Storvreta.. Storvreta är välförtjänt av de.. Men jävlar va tråkigt.. :(

tapetval..

Idag har vi valt tapeter till vår nya lägenhet! Shit säger jag bara, beslutsångest! Men de blir nog bra om man bortser från "bajsdörrarna" :)

Jag har gjort över 100 situps om inte mer och vart ute och gått en sväng idag. Och mitt humör är mycket bättre idag! Tur är väl de för min stackars sambo som tvingas leva med mej å mitt humör.

Idag fick vi även ett nytt bud på lägenheten najs e de. Hoppas få ett nytt imorgon när de äldre paret skulle komma hit igen och mäta lite. Men ja hoppas verkligen att den kommer till nån som njuter av den. För de äldre paret tyckte den va ungdomlig och sa att man kan ju alltid måla. Så dom ska alltså förstöra allt som ja byggt upp här. AJA! Skit i de bara dom hostar upp cashen. Men de känns ändå tråkigt!

Har kollat nya Melrose och 90210 avsnitten. Längtar redan tills nästa onsdag!
Nu ska ja sätta på en rulle och se om de är nåt å ha, sen ska ja faktiskt hoppa isängen, är skit trött och har varit hela dagen. Har inte orkat göra nåt mer viktigt ikväll!

Imorgon hoppas vi även att våra nya fälgar har kommit så vi kan byta och tvätta å göra iordning bilen. Och så ska vi ut till dafgårdsbutiken och köpa nå jävla kycklingröra som Tias ville ha. Samt en snabbis till hemkompaniet.. Se om dom har nåt najs till nya lyan, trots jag är fattig som en kyrkråtta, eller som dom skulle säga här körkrötta!
Så är de med de, de är inte direkt glamour att va arbetslös/hemmafru.
Mer än att livet känns som en förjävla lång semester som aldrig verkar ta slut som nu börjar bli lite uttjatad, ska bli skönt att börja jobba igen säger jag bara. Tjäna lite cash. Och kunna ta en resa utomlands med mina girls kanske!? Får se om nån är påt.

Nej nu blir de film sen sängen. Den lockar redan nu.. Men ja vill va så trött så ja stupar i sängen å somnar med en blinkning!

Natti..
KISS


Idag har ja gjort köttsoppa å min älskling...

dsc00880 (MMS)

Idag har ja gjort köttsoppa å min älskling har vart jätte duktig å hjälpt till :)


Känns som att..

Känns som att flytten till Varberg gör sig allt å allt mer påmind när vi va å kolla tapeter till vår blivande lägenhet idag.. Allt känns bajs. Jag hittar ingen tapet som ja känner verkligen wow om. Och Tias vill bara ha svart å grått å vitt känns de som, jag vill ha mer färg. Men imorgon måste vi bestämma oss eftersom hyresvärden ville ha tapeterna så fort som möjligt eftersom han ville tapetsera, fråga även om jag fick måla dom bajsbruna dörrarna vita och de fick jag absolut inte göra. Vem vill liksom ha bajsbruna dörrar!?

 

Så vi sa de att vi får väl köpa nya och sätta ner dom andra i källarn så länge, dock så vet vi ju inte hur länge vi vill bo där. Känns som att vi vill köpa nått eget som vi kan göra helt till vårt eget. Jag är ju rätt bortskämd med lägenheter, min första egna etta va ju liksom hur fin som helst och sen nu vår bostadsrätt som ja är kär i. Kommer bli svårt å lämna bort den, men samtidigt så vill ja ju bo i Varberg så. Jag får väl ge efter lite..

Känns bara som att lägenheten kommer bli hur ful som helst va ja än gör med den. Me dessa bajsbruna dörrar :(

Denna dagen har vart piss och mitt humör är som ganska ofta förjävligt! Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit idag och mycket är tackvare bajsbruna dörrarna och tapetval, de är fan inte lätt!

Orka.

 

Jag vill bara ta med vår lägehetenhet och placera den centralt i Varberg, och nu kommer vi bo lite utanför på boråsgatan. Men de blir väl bra de med, vi får ju en 3a ialf. Mitt önskemål. Skönt när vi får gäster från Lidköping om inte annat. Men de xtra rummet kommer för närvarande va vår "matsal". Kommer bli spännande och se hur fan detta ska bli och hur fan de kommer se ut. Jag tackar fan för min mamma som har god smak som får hjälpa mej å Tias och piffa upp den så gott vi kan!

Ja va ska ja säg de slutar ju inte med bajsbruna dörrar utan där är även rosa kakel i köket. WTF!

Jag är bitter på livet idag och ont i magen har ja med, jävla mensvärk!

Nu ska ja nog lägga mej innan detta blogginlägget går överstyr.

Natti


Dagens foton!


En underbar bild på lilla dreggelpellen Emil, visst är den så söt denna bilden!!

Åh så får jag väl ta med en bild på 2 av syskonen Hasselström.. Synd att den 3dje va å handla bara..

Jag gillar denna bilden, den är härlig på nåt vis...


Någon har krypit in i mitt linne å myser p...

dsc00876 (MMS)

Någon har krypit in i mitt linne å myser på min mage :) vi har världens sötaste hund!


Ja säger bara en sak.. :) de är vår ute, s...

Ja säger bara en sak.. :) de är vår ute, svin varmt.. Strålande sol va mer kan begära! Lovley


Wilma påskkärring :)

dsc00854 (MMS)

Wilma påskkärring :)


Glad Påsk!

Vad vore påsken utan en påskkärring och en påskhare!?

Glad påsk på er!


Honey och jag önskar alla en glad påsk!


Haren skuttaför här ute och ja va beredd med kameran :)


Åh så va de den lilla söta skatan som satt å bada utanför vårt köksfönster!! :)

Alla foton är tagna av mig idag :)


RSS 2.0