Har du sett herr nilsson? :)

dsc00837 (MMS)

Har du sett herr nilsson? :)


Ni har väl kommit på...

Ja de är ju 1 april imorgon, ni har väl klurat ut ett riktigt bra skämt för era nära och kära eller eran Älskling. Min älskling kommer ju kunna lura mej hur lätt som helst eftersom ja går på nästan allt!
Men hur ja ska lura älsklingen de blir en hård nöt å knäcka:)

Har ni några tips?? ;)

Nu är älsklingen å tränar på sirius med killarna, och ja tänkte va så hälsosam och gå ut å gå en promenad nu då :) Sen får vi åka å handla lite å kolla på kycklingar!! :)Sen ska ja klippa Kimpa vid 5..

Japp nu ska ja ge mig ut och motionera och sen när ja kommer in så ska ja göra sånna jobbiga sit ups som ja lärde mej igår.. Trodde min mage skulle gå av på mitten och idag för första gången i mitt liv så har ja faktiskt träningsvärk i magen!! :)

Ha de bra sålänge..


Kvällsmat, special k red berries, knäckebr...

dsc00836 (MMS)

Kvällsmat, special k red berries, knäckebröd med salami.. Å kiwi å apelsin, va sugen på ägg, men dom va slut.. :)


Ska åka till friskis å träna ett medelpass...

Ska åka till friskis å träna ett medelpass med söta alex nu.. :) är sjukt taggad ska bli så kul :) hoppas passet är bra:)


Fikar å käkar på henrys :) med robert, mat...

dsc00835 (MMS)

Fikar å käkar på henrys :) med robert, mattias, hästen å älskling..


Kommer sakna denna hårfärgen i sommar, äve...

dsc00201 (MMS)

Kommer sakna denna hårfärgen i sommar, även om ja trivs med de mörka.. Brunett eller ljushårig?


Fat or not..This is me..


Innan festen i fredags!! För dej som tyckte ja hade blivit så tjock, måste bara fråga.. I vilken värld lever du?
Jag är helt normal, för dom flesta smal.. Jag har lite kurvor och brister.. Men This is me.. Like it or nått.. Jag har mina former och former är kvinnligt! Jag är inte ute efter nån anorexi kropp, jag vill bara se hälsosam ut.
Åh eftersom du har så mycket tid över att kommentera andras kroppar så misstänker jag att du inte är särskillt nöjd med din egna! Ge folk komplimanger istället, det gör både din och någon annans dag!!
Åh så mycket energi de måste ta från dej å va så missnöjd med andras utseende, bry dej om din egna kropp istället.. Så tar jag hand om min!!
Eller våga stå för vad du tycker istället...

Imorgon blir de ev träning med min lilla söta Alexandra.. Får se om de blir av nåt jag aldrig hade varit på..
Tydligen nån station med olika styrkeövningar ska bli kul å testa!!

Annars idag så har de vart visning på lägenheten igen, och första budet har kommit.. Kul kul.. Hoppas bara de blir fler å fler så vi kan få sålt, för vi vill ju pressa ut så mycke pengar ur dom som möjligt så vi kan betala av vårt bolån och kanske lite billån :)

Idag har jag även lärt mej att göra blixtrar i ps. Med hjälp av nåt gratis program.. Sjukt kul å se att man kan åstakomma nästan vad som helst, Jag kan ju ingen i ps nästan..;) Mer än att göra roliga näsor å ögon ;)

 

Natti KISSES


Varit å inrett wilmas rum :)

dsc00825 (MMS)

Varit å inrett wilmas rum :)


Min designade bikini..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fest..

dsc00824 (MMS)

Fest..


Ändrade hårplaner.. Låg knut funkar alltid..

dsc00813 (MMS)

Ändrade hårplaner.. Låg knut funkar alltid..


Utgång, godkänd?

dsc00804 (MMS)

Utgång, godkänd?


Wilma å ja äter lite mellanmål :)

dsc00784 (MMS)

Wilma å ja äter lite mellanmål :)


Jag idag..

dsc00783 (MMS)

Jag idag..


Nu säger vi godnatt!

dsc00735 (MMS)

Nu säger vi godnatt!


Beach 2010?

Jag har gått med i en sida www.shapelink.com som ska hjälpa mej å komma iform till sommarn, nån som vill utmana mej!? :) Faktiskt kul å då får man lite motivation!

Nån som har kommenterat att jag verkligen hade gått upp i vikt sen jag bodde i Varberg. Och visst har jag de.. Ganska många kilo. Inget ja direkt skäms över, men inget heller jag är stolt över! Men så går de när man inte tränar och äter precis vad man vill! Men nu ska de bli ändring på de..Hoppas jag! Tycker bara de va lite omoget och inte våga skriva vem du va! De spelar ju liksom ingen roll.. Folk får gärna för mej tycka jag har blitt fet. Det rör inte mej i ryggen va andra tycker om min kropp. Jag bryr mej om vad jag tycker.. Åh visst borde jag gå ner lite. Men nu är de inte så att jag är Fet, utan bara lite sambohandtag, och jag ser ingen större fara i de!!

Jag antar att de bara är nån som vill få mej på dåligt humör eller försöka såra mej! To bad for u it didnt work!

Nu ska jag se en film, sen ska ja nana så jag kan gå ut å gå en promenad imorgon, göra stan å sola m.m

Puss å Kram

Nya bikinin.. Super het!!

Här kommer en bild på min nya bikini, vad tycker ni? Jag tycker den är super snygg och super duper het till sommarn!! :)
Kommentera gärna..


Min älskling är omskriven just nu!!

Efter tidningar och media fått reda på att Tias ska komma tillbaka till Warberg så kändes de som att telefonen har ringt i ett idag!!
Hallandsnyheter kommer imorgon med en intervju och nlt med..

Så lägger ut länkar till Warbergs hemsida...
Om ni vill läsa så kan ni kolla lite här.. 
http://www.warbergic.se/herr/herrnyhet.asp?mess_id=4522&parentid=2

och med Line up tv här..





Honey 1 år!

Igår fira vi lite att min lilla skatt fyllde 1år. Hon fick såklart tårta med leverpastej, köttbullar och skinka.. Hon Älskade den.. Å sen fick hon givetvis paket med.. En inslagen köttbulle..Her lucky day of course..!! :)

Tänk att hon redan är ett år.. Den dagen jag förlorar henne vet ja inte vad ja kommer göra!! Älskar denna hund obegripligt mycket..
Visst är hon söt? Svårt å inte gilla henne..



Idag är Tias ute hos sin bror.. Hälsar på och hjälper till med något.. Jag mår mindre bra idag och kände inte för att åka med..
Jag har istället tagit ut dagens V75 system..Hoppas jag/vi har turen med oss idag!! Kändes ju inte så med tanke på morgonens start!! Men ja håller ändå tummarna..
Flytta till Varberg igen känns mer å mer kul..Har iofs aldrig känt tråkigt haha.. Nu vill ja bara flytta nu!! Tillbaka till min älskade vänner!!! För utom dom är ja inte hel!
Idag åker även Alicia och Nathalie till Thailand, kommer sakna dom små gummorna.. Nu kommer de bli tomt i Lidköping!!

Nä nu ska ja läsa lite book och lugna ner mina nerver lite.. Mitt temprament är ju inte de bästa som ni vet!!

Håll tummarna för oss idag att vi vinner lite..

Köss!


Fin lägenhet, till salu :)

Idag har vår goa mäklare Anna varit här och fotograferat vår lägenhet som ska ut på hemnet och säljas!! :) Hoppas verkligen vi får bra för den...
Här kommer länken för dom nyfikna eller eventuella spekulanter.. VÄLKOMNA ALLA!!

http://www.hemnet.se/beskrivning/622875?r=3


Sen ikväll ska här sittas bänkat framför tvn med Tacos tror ja att de blir och Warbergs 3dje kvartsfinal. Idag kan dom alltså bli klara för Semi.. Och Warberg ligger mej varmt om hjärtat så såklart ska ja sitta här hemma å hejja på mina och Tias vänner..
Jag vet att man inte ska ropa hej före man är över ån, men ja ropar Hej!! Jag tror nämnligen att ikväll blir dom klara.. HOPPAS HOPPAS!!

På söndag så bär de av till Mullsjö och kolla kvalet mellan Mullsjö och Linköping!! Med Fam. Olausson och Tias och coach Sella.. SPÄNNANDE!!

Nu hoppas jag alla får en trevlig helg!!

Köss på er!!


Couples retreat!

Såg nyss filmen Couples retreat, med bl.a. Malin Åkerman, Vince Vaughn, Kirstin Davis, Kirsten Bell..
Lite skojsig film faktiskt, helt ok.. Varken dålig eller den bästa ja sett..
Men de är kul å ha sett den, men när ja ser sånt med kärlekstrubbel å sånt så får jag mig alltid en tankeställare!
Man ska värna om de man har.. Inte ta varandra för givet.. Åh visa lika mycket kärlek genom hela förhållandet (trots de känns omöjligt eftersom man ej är nykär hela tiden) Men för att man ska känna sig lycklig varje dag, å känna sig kär.. SÅ MÅSTE MAN UPPSKATTA VARANDRA!
Tänk på de allihopa å krama din Älskling lite extra ;)

Nu ska ja lägga mej och invänta att min älskling ska komma hem från jobbet.. Sen imorgon upp och städa lite innan mäklaren kommer, nya blommor köpte jag med idag så här ser fräscht ut. Hoppas vi verkligen får ut bra för lägenheten.. :)
Imorgon kväll blir de ut å käka med brudarna och sen bowla..

Natti...
KISS


Flytta till Varberg..


Nu är de alltså klart att vi ska flytta till Varberg :) Me love.. Äntligen komma hem igen.

Hoppas bara jag får ett bra jobb, Tias har ju redan fått sitt, å att vi får en bra fin lägenhet!!!

På onsdag så kommer de hit en mäklare och kollar på vår lägenhet och ska värdera den, jag hoppas verkligen vi får ut bra för den!! Hade vart så kul efter jobbet man har lagt ner på att göra den fin!

 


Körslaget audition..


Team Linda Sundblad..

Var jag på Audition för.. Jag å min lilla skatt va där vid kvart i 2, och satt otåligt och vänta och vänta..

Sen när jag slutligen kom in i en grupp med 6 pers å sjöng, nervös va man så man skaka när man sjöng!

Många va gör duktiga å jag tänkte, nu får jag åka hem.. Men icke.. Dom ropa upp Sara och Emelie.. Jag fråga lite försiktigt, jag Emelie eller? Dom -  JA, de fanns ingen annan Emelie i denna gruppen..

SHIT, VAH är de sant? Jag gick vidare.. Chocken blev ganska stor, fullfart ut och berätta för Tias å Malin. Blev så chockad så jag inte kom ihåg dom första fem minutrarna efter beskedet!! Dom skulle visst fota mig utanför den första uttagningen.. De missa ja helt.. Jag va ju liksom extas.. ca 250 sökande.. Och jag va en av 60-70 som kvalificerade sig för nästa.. Fatta de kändes stort för en som sjunger hemma i duschen å på skoj! Aldrig ens tagit en sånglektion! Haha.. Ja men jag tror ni förstår, men inte hur nervös ja va. För de går inte ens att beskriva med ord. Jag gick fram å tillbaka, fläktandes med min nummerlapp och ansökningspapper, innan jag tillslut slog mig ner vid ett bord med Sara som ja gick vidare med i första omgången.

Nu va de även här lång väntan, nervositeten gick liksom i omgångar. Och ja kände mej ganska cool innan jag satt i fotöljen och visste att Sara va där inne å sjöng för Linda med kameror och allt. Då visste ja ju att näst på tur va jag! Magen kändes som att den vändes upp och ner.

Väl inne i rummet stående på de tejpade krysset sitter Linda, 3 meter ifrån mig. Med strålkastaren rakt i ansiktet svarar jag så artigt jag kan på vad jag hette och vad jag skulle sjunga!

Lindas reaktion när hon hörde vilken låt jag skulle sjunga va: -Åh va kul, shit bra val. Riktigt bra låt!

Jag sjöng å en halv vers och en ref. och de kändes som ja hade sjungit i en timme när hon sedan frågar om jag kan sjunga en till låt, hon föreslog No mointain high enuogh.. Jag va tveksam.. Ganska svår låt. Och fråga om de gick bra om jag sjöng en svenk Sara Löfgren låt istället. Åh hon sa givetvis, varsegod! EN LÅT TILL ASSÅ..

Jag sjöng och hon tittade intensivt. Sen fick jag svaret jag väntat på hela dagen!

Hon började.. -Du har en väldigt fin ton i din röst. En speciell röst. Men team Linda ska va liksom girlpower sjunga ut riktigt rejält och de gör du inte riktigt.  Jag sa - Jag har en förmåga att göra lite konstiga ljud ibland.

Då svara hon mig: -Nej! Du ska inte ändra på nåt, de är ju de som är du! Men från mej idag får du tyvär ett NEJ! Och de va absolut inte för du inte va bra, utan inte vad jag sökte just nu. Men tycker absolut att du har nått där att bygga på, Kasnke gå å sjunga med en kör eller sångpedagog!?

För mej va de helt oki. Jag kände mej som en vinnare ändå! Ut går jag stolt och glad, jag hade ju gjort de!!.. Jag va skit glad och nöjd med mej själv ändå! Dessutom med så fina ord från Linda själv.



Idag har jag fruktansvärt magont, och mår lite lätt illa.. Jag prata med Tias syster innan och on låg magsjuk. Hoppas de inte är de som är på g i min kropp bara :( Jag tror bestämt att de va pizzan vi åt igår som va dålig!

Nu ska jag snart börja laga mat, Lax, pressad potatis och romsås! När Tias kommer från träningen innan han åker till jobbet.. Sen är jag ensam igen som vanligt! Hinner kasnke spela lite super mario innan de!!

Min brors lilla Älskling fyller år idag med så GRATTIS TESS!!!

Ha en trevlig kväll alla, kan va så att ni hör nått av mig senare..

KISS


Modellbilderna..

Här är några av dem..
Gilla eller kritisera.. Jag lipa nästan när ja såg dom för dom va så fula haha..



Va tycks?


Satt och läste..

Jag satt och läste i min gamla blogg igår, gud va ja saknar den gamla Emelie, Emelie från Varberg.. Emelie som gjorde precis va hon ville när hon kände för de!!!
Nu känns de som att ja har blivit tråkig och bitter.. haha..
Vill ni läsa min gamla blogg kan ni göra de här: http://ellie87.blogg.se

Nu har jag fixat håret inför kvällens fotning, men osminkade skulle vi komma!!!..
Så snart kommer Anna hit å fixar sitt hår.. :) Jag längtar nu, och jag tror Anna gör de med. De ska bli super roligt!!
Hoppas man får bilderna direkt sen om de blev nån bra.. Så ja kanske kan lägga upp resultatet redan ikväll!!


KISS


Haft en underbar..

Haft en underbar tjejkväll på stadt, med god middag och massa babbel.. Ovanligt med mej va? Babbel ingår ju i min vardag :) Har ialf haft de hur mysigt som helst med, Alicia, Alexandra, Lisa, Nathalie och Maja! Underbara tjejer.. Underbart vin..

Toppen är ordet!!
Tack brudar för jag fick följa med..

Gonatt


.. bild..



Jag i somras i apelviken.. (foto: Jennifer)
Ser lite halvt drogad ut på ögonen va!? haha..


Spenderade dagen..

Spenderade min dag eller ialf halva dagen med söta Alexandra.. Har verkligen haft så mysigt. Vi har varit å ätit å då kom Nathalie med, vi har gått på stan å mys å kollat affärer.
Sen har jag klippt Alex toppar och tagit lite bilder på henne med nya reflexskärmarna..

Så här blev resultatet!!!


Va tycks?

Jag har även försökt att hitta en låt till audition för Körslaget, men jag vill ha med mej Alicia har ju hört att den sötisen med kan sjunga, så lets do it!!
Skulle behöva låttips eller en jury som kan hjälpa mej bestämma haha  :) När dom hört de kasnke dom inte tycker ja ska söka längre hahaha..


Körslaget!!


Malin försöker att övertala mej att söka till körslaget å tävla med Linda Sundblads kör.. Vad tycker ni ska jag söka!?

Jag gillar ju egentligen inte körslaget.. tycker de är ganska tråkigt.. dessutom har jag ju inte min man Leah att söka med isåf.. Men vill ha er ärliga åsikt om saken..


RSS 2.0