Här har vi de mysigt såhär dagen innan nyå...

2011-12-30_19_44 (MMS)

Här har vi de mysigt såhär dagen innan nyår.. Snart är de dags för sängen å mysa... för imorgon blir de pannkaks frukost innan de är dags för att göra sig iordning för att sen fira in de nya året!!


Min nyårs blåsa å mitt nya telefon fodral ...

2011-12-30_20_53 (MMS)

Min nyårs blåsa å mitt nya telefon fodral från friis å co ;-)


Gjort hjortfilé med kantarellsås å hemma g...

2011-12-30_19_18 (MMS)

Gjort hjortfilé med kantarellsås å hemma gjorda klyftisar mmmmh de va verkligen så gott!!


"bokat" resan!

Nu har vi premelinär bokat resan, blev till Teneriffa..
Så jävla gött ska de bli.. Så inom 10 dagar så ska vi ha bestämt oss å kollat upp med ledighet m.m.
Känns som att de kommer bli detta!!

http://www.ving.se/kanarieoarna/los-cristianos/solvasa-atlantida
Va tror ni om detta då? För hit bär de antagligen av den 25 mars-1 april!

LÄÄÄÄÄÄNGTAR!

Sitter just nu å lunchar på jobbet.. Å fun...

Sitter just nu å lunchar på jobbet.. Å funderar lite!! Egypten är ju tydligen inte så bra att åka till just nu så vi har lite change of plans!! Vi funderar på Gambia faktiskt.. Solsäkert å inte ett ställe alla åker till.. Men är de nån som vart där som har lite tips kanske? Är de bra dåligt? Billigt eller dyrt? Nåt speciellt man ska tänka på!? Just nu är de ialf detta resmål som känns mest intressant! ;-) 32 grader där i mars.. Perfekt att åka 1 vecka! Ikväll efter jobbet så åker vi till varberg. Jag ska färga mitt hår, klippa älskling å sen hämta lämna lite saker så vi passar på att sova över å gå in till resia imorgon för lite tips.. ;-) vad hittar ni på idag?


Fröken nybadad!!! Helt galen blir hon efte...

2011-12-26_22_11 (MMS)

Fröken nybadad!!! Helt galen blir hon efter man har badat henne.. Som ja har skrattat! Efter jobbet idag va de typ hem å duscha sen vidare för lite släktgallej hos peters morfar å jag har fått äta dopp i grytan eller va de nu heter för första gången!! De va gott å väldigt trevligt, nu har vi myst i soffan å snart blir de natti natti för min del..man vill ju vara pigg till jobbet imorgon börjar iofs kl 13 men ändå ;-)


Följde med på förfesten ialf trots att ja ...

2011-12-25_20_47 (MMS)

Följde med på förfesten ialf trots att ja ska jobba imorgon!! Lite social måste man ju va 90% killar å jag!! Haha..


fick världens bästa överraskning igår.. äl...

fick världens bästa överraskning igår.. älsklingen kom hiiit!! jag blev så glad så ja böla..log å ja.. haha jag va helt i chock jag hade ju pratat med han i telefon för en stund sen å sagt gonatt!! ahhh gud va glad ja blev å va mysigt de va ;-) vi fick bytt julklappar å så med!! ;-) har ni haft en bra jul??


nu har jag äntligen fått öppna min päls ;-...

2011-12-24_18_06 (MMS)

nu har jag äntligen fått öppna min päls ;-) å massa andra jätte fina julklappar.. jag är mer än nöjd.. så tusen tack!!


kollar baksmällan 2 hos mamma å pappa, sna...

2011-12-24_14_27 (MMS)

kollar baksmällan 2 hos mamma å pappa, snart ska vi åka till läjet till mormor å morfar kolla kalle äta gott å öppna julklappar å umgås..!! men nu vill jag ha coca cola.. JÄTTE SUGEN!


God Jul!

Ville bara önska alla en riktigt God Jul! :)

Har spenderat hela dagen på jobbet, med massa julklappsinslagning. Kvällen spenderades på breared med massa god mat och dryck. Och framför allt mysigt sällskap! Jag och brorsan tog oss en promenad hem, och vi fick en tidig julklapp, resebidrag.. Gud va ja blev glad Tack mamma å pappa ni är för goa!

Jag saknar min älskling så himla mycket nu, imorgon är de julafton åh vi ska äta frukost/brunch med pappa, eftersom mamma jobbar dagen denna julen, innan vi åker till läjet lagom till kalle å firar med mormor, morfar, morbror, helen å kusiner :) Ska bli mysigt.. Sen får jag åka hem till älsklingen på juldagen å fira jul med honom å gosa massa!! Längtar e enorm!

God jul å godnatt.
Kram

har slagit in älsklingens julisar! erkänn ...

2011-12-22_22_17 (MMS)

har slagit in älsklingens julisar! erkänn de blev fint?


lite snö på balkongen när.man vakna helt o...

2011-12-21_10_23 (MMS)

lite snö på balkongen när.man vakna helt ok när de är i den lilla mängden! vill helst inte ha nån vinter alls utan vår direkt! ;-) idag har vi öppet länge på wilma i varberg.. till hela 21.00 för er som har julklappar kvar att köpa! jag kommer finnas där.. så jag hälsar alla välkomna! ;-)


glömde lägga upp bild på min redan nya fav...

2011-12-20_13_25 (MMS)

glömde lägga upp bild på min redan nya favorit som jag köpte idag hos oss på wilma i kinna! tröjan är av märket hunky dory å kommer vara så andvändbar! love it..


världens bästa slut i senaste elsa-boken! ...

2011-12-20_22_54 (MMS)

världens bästa slut i senaste elsa-boken! hoppas min saga får ett minst sagt lika fint slut ;-)


Nyårs blåsa!

Denna är fin tycker jag, vad tycker ni? funderar på att beställa den till nyår? Men ja funderar lite för när ska ja andvända en sån nästa gång liksom typ aldrig så de känns så himla onödigt!

nu sitter jag på tåget till kinna å till v...

nu sitter jag på tåget till kinna å till världens bästa.. som tyväär jobbar när ja kommer men sova ihop är bättre än inget.. blir att jobba heldag i kinna imorgon sen bär de av hem igen för jobb i vbg resten av veckan! ;-) tomt utan älsklingen men i mellandagarna så bor ja å honeybunny där igen! undra vad man ska göra tills kl 00 idag då? föresten.kvickt filmtips för hundälskare RED DOG mina tårar spruta!!


idag har vi en gäst här.. Milton ska sova ...

2011-12-16_19_54 (MMS)

idag har vi en gäst här.. Milton ska sova här idag!! ska bli mysigt att ha båda hundarna här.. imorgon blir de jobb å sen kommer min å honeys älskling hit å jag tänkte laga lax ;-) söndag blir de Göteborg med älsklingen å hela familjen.. åh ev Liseberg om vädret tillåter!! myyys!


Medans trötter sover så kollar vi film, ma...

2011-12-15_20_02 (MMS)

Medans trötter sover så kollar vi film, maktens män.. Har vart ledig idag åh har inte gjort så mycket mer än blivit utelåst.. Imorgon är de morgonmöte i kinna som gäller innan ja å honey tar tåget tillbaka till varberg å fortsätter dagen där!!!


Sitter i soffan å myser med mej själv.. De...

2011-12-12_21_59 (MMS)

Sitter i soffan å myser med mej själv.. De är så tomt utan hund å utan älsklingen... Imorgon blir de massage å sen jobb å sen julbord i gbg med wilma! Myyys.. Så längtar ja såå tills ja får träffa älskligen igen på onsdag!!!


Hemmagjord pizza ala emelie å peter!! Guuu...

2011-12-11_18_21 (MMS)

Hemmagjord pizza ala emelie å peter!! Guuuud så god den blev, vilket team vi är i köket.. Bästa kebabpizzan ever! Åh min hemmagjorda kebabsås till ;-) mmmh


Bild på mina skador i köket idag.. Gör for...

2011-12-10_22_26 (MMS)

Bild på mina skador i köket idag.. Gör fortfarande så sjukt ont..


Brännskadad!

De va kanske lite till att ta i.. Men jag är röd på hela armen och svullnader å öm som ja vet inte vad. Ont gör de..

Jag fick ju för mig att jag skulle göra amerikanska pannkakor när älsklingen va iväg å kolla fotboll, liksom inget ansträngande..

De fick ja väl sota för. De skvätte nämnligen upp stora pölar med steksmör på min stackars arm, laktossmöret skvätter nåt jävulskt! Så ja fick lite små "brännskador" Har gråtit, spolat armen, haft is på armen inget hjälper.. de gör såååå ont!

Pannkakorna står i kylen nu, då ja helt tappade matlusten :(

Vad gör man liksom, vill bara att älsklingen ska komma hem å pussa på mej! Men ja vill inte förstöra hans kväll med killarna..
Så får sitta här å tycka synd om mig själv med ett glas vin å en stor godispåse.

Vill bara att de ska sluta göra ont nu..


Trött tjej!!

2011-12-10_00_24 (MMS)

Trött tjej!!


Färdig jobbat för idag.. Åh idag fick vi p...

2011-12-09_20_23 (MMS)

Färdig jobbat för idag.. Åh idag fick vi pälsmössorna så ja passade på att köpa en.. Så vill ni ha en sån här så får ni skynda er in till oss på wilma bokstavligen springa in ;-) nu har vi nyss käkat lite fläskfile med klyftisar å hemma gjord tzatsiki å beasås muuuma! Nu blir de idolfinal å mys..


Igår va vi ju på kalas hos mamma å pappa f...

2011-12-07_19_15 (MMS)

Igår va vi ju på kalas hos mamma å pappa för att pappa fyllde år. Åh vi fick så sjukt god mat! Kan ha vart de godaste ja ätit.. Så de fick ja äran att käka till lunch idag me... Mh himmelskt! Så detta måste ja prova att göra till mej å peter nån dag;-) nu sitter ja i soffan å inväntar älskling vi ska ha mys för idag har vi vart ihop 5 mån.. <3 ska bli så mysigt!! Hoppas ni får en trevlig kväll..


Stjärnfall!

Glömde säga att påväg hem så ser ja mitt livs första stjärnfall, så mäktigt!!! Sjukt coolt va de.. Är helt faschinerad :)

Har ni sett nåt stjärnfall? erkänn att de är häftigt?

Nyss hemkommen!

Har precis kommit hem från breared, vi har haft lite kalas för farsan som fyllde år idag!! :) Så sjukt god mat så jag å brorsan va så mätta så vi valde att gå en promenad hem, men de va halt som tusan! Men skönt att få "gå bort" lite.. :)

Så nu sitter ja framför tvn, ska slappa lite innan ja ska sova tänkte jag.. Saknar min älsklig så tomt utan honom nu när man har varit med honom mycket. Som tur är så ska ja dit imorgon igen! :)
Men först ska ja jobba heldag här i Varberg imorgon!

Sen blir de Kinna för helgen :)

Har ni haft en bra vecka?
Puss

Nyss hem kommen från jobbet så nu är ja å ...

2011-12-06_18_48 (MMS)

Nyss hem kommen från jobbet så nu är ja å honey ute i snön... Mysigt!! ;-)


Snöar rikigt mycket nu.. ;-) mysigt å gå å...

2011-12-06_01_19 (MMS)

Snöar rikigt mycket nu.. ;-) mysigt å gå å lägga sig!! Kanske vaknar av att de är helt vitt ute imorgon..


Efter överraskningarna är klara å allt har...

2011-12-04_00_17 (MMS)

Efter överraskningarna är klara å allt har vart så mysigt så ska vi nu ut en sväng ;-)


Blivit överraskad av världens finaste kill...

2011-12-03_16_55 (MMS)

Blivit överraskad av världens finaste kille med räkor, sushi. Ostar.. Kex å kyckling å vin.. Cider åh ja you name it.. Sen fick ja order om att lyfta på tallriken å där låg biljetter till twillight breaking dawn som vi ska gå på sen.. Så himla gulligt så ja nästan dog! Nu har vi pratat massa gamla goa minnen sen vi träffades!! Myspys..


Nytt pynt.. ;-)

2011-12-01_17_36 (MMS)

Nytt pynt.. ;-)


RSS 2.0