Innebandy på schemat!

Jajjamen, nu ska jag Tess och Pappa tilll Vinberg och kolla brorsans match mot just Vinberg.
Sen ska ja hem och svira om å på ferra hos min lilla fiffer.. :) Ska bli så najs å träffa alla mina små guldklimpar igen. Mina små ögonstenar. Utan dom hade de inte vart kul å leva asså! ;) Oscars blir som en nostalgitripp för mej tror ja! Var gör längesen känns de som..

Sen är de givetvis trav idag med som ja tippat på.. så håll tummarna!!

Även match imorgon Ibk.. :) yyyeeh så ja åker verkligen hem halv tio på morgonen imorgon :) Be till gud att ja inte blir bakis.. Brukar inte hända, så tror inte de, men man ska aldrig säga aödrig..
Nej nu kom dom, have to go...

KIss

Varberg finally..

Jaha nu har man anlänt till Varberg efter allt som varit.
De är verkligen inte meningen att ja ska åka hit. Förra gången ja skulle åka hade ja glömt bokningsnr. så ja fick ringa runt till verkligen alla!!! 3 min innan tåget gick fick ja tag på min papppa.. Med hjärtat i halsgropen hoppa ja på tåget och hann med nöd och näppe!

Idag ja då skulle ja beställa Herbalife grejjer till mina små tjejer :) Jaa typ sådär 45 min innan tåget går inser ja att ja har tappat min plånbok, den fanns ingenstans. Så först greps ja av panik, den är mitt allt, de va massa pengar i den å kontokort, legg, å allt du bara kan tänka dej. Apoteksrecept å grejjer.
Fort ringa Polisen och kolla om dom fått in nån, mej icke.. så klart hade ja väntat mej nåt annat!? NEJ!
Till banken ca 20 min innan tåget, spärra kontokortet. Ut i bilen, har så brott så ja spräcker min underläpp i bildörren, fy fan! Kunde dagen verkligen bli såhär illa? Hur jävla otur får man ha!!
Till tåget 10 min innan, hoppar på å pustar ut.

Men är fortfarande väldigt uppriven över plånboken, och grämer mig som fan! När sammanbrott är jag med. Nej nu ska jag gå på toa innan ja promenerar ner till stan och träffar en vän!

KIss

Lite nyfiken..

Jag är lite nyfiken, eller väldigt nyfiken vem de är som kommenterar min blogg som namn K, å korre? spårar ja ip:nret så kommer ja till götene med ett telia bredband, även nån korre som kommenterar..vem?

Kan alla bara va vänliga å skriva era namn..

Herbalife party!!

Japp ikväll ska ja ha Herbalife party här, här bjuds de på ostbricka, synd du missar den du ANGI :)
Är lite smått nervös inför å stå å prata om saker som ja känner till men inte jobbat med sålänge, har ju faktiskt inte stått upp å pratat för produkterna så, mer på msn å datorn, ska bli kul!! Kommer nog känna mej som ett stort frågetecken, men ja ska så gott som försöka att besvara alla frågor ja kan!! Om de kommer nån som ja inte vet så får ja ju bara kolla upp de!! ;)

Japp så nu ska ja duscha å fixa mej lite inför folket kommer hit ;)

Kiss

Arena badet..

Idag har vi vart på Arenabadet i skövde.. Jätte fint och mysigt. Skulle vilja åka dit med älsklingen!
Fick efter det även köpt mej en ny fleece morgonrock och 2 st blommor, 2 kallcerisea fat och en söt kanin till Vilma! :)

Idag är en bra dag!! :)

Mycket tankar som snurrar..

 

Nu orkar ja inte blogga mer idag.. Kamera förbud va de inne på badet med så kort får ni inte heller!!
KIss


Wii..

Nu har vi fått sålt gamla bilen, så skönt å slippa ha den å tänka på å bara den nya!!

Jag istället för den bilen så köpte vi ett Wii, fan va skoj de är. Igår spela jag hela dagen verkligen. Har ont i hela jävla krHar koppen idag!! AJJ..

Idag har ja med spelat ganska mycket och vart ute och gått 55 min med Anton! Fått frisk luft och motion. Ett halv kilo hade ja gått ner i morse. Jag vill ju ha lite bättre fart på de egentligen, men de är väl bra antar ja att de inte går så snabbt, då tar ja de som att ja inte har så mycket å gå ner!!!

Men nu är ja trött å ska bara kolla på tv, sen imorgon så ska ja städa.. På onsdag ha lite Homeparty för Herbalife åt Alicia, hennes mamma, Nathalie och Alexandra! Ska bli najs..

Sen så ska ja åka hem på Torsdag, å nån gång innan där så ska ja hinna klippa svärmor!!

Ska bli så najs å komma hem lite gå ut å parta med mina flicker!! ;) Jennifer fyller ju år, så ska hem till henne på ferre!! ;) har köpt en sak till henne som ja tror passar henne aldeless utmärkt!! ;)

Nu blir de tv, kiss!


Karlstad imorgon..

Den berömda staden, där ja å Tias förlova oss.. Ska vi besöka imorgon..Fast inte av nån sådann andledning idag, utan i innebandy syfte! Imorgon är de Skoghall som står på schemat i CAM arena.
Tänkte ta med mig lite filmer, om ja inte glömmer dem som förra gången!!
Tänkte ta med följande:

  • Harold and Kumar goes to WhiteCastle. (fruktansvärt rolig film, som man kan skratta sig galen till)
  • Blinddating, en film som ja antagligen har sett, men minns den inte.. De är ialf en komedi.
  • De fjärde guldet, tycker dom behöver lite team spirit, lite insperation.. Lite peppning. Dom sista matcherna är ju väldigt viktiga!

 

Imorgon håller vi tummarna för Lidköping, eller hur!?

 

Kiss


Nära skjuter ingen hare ;)


Våra galna trägårdsharar! ;) Bilderna är tagna från köksfönstret..

;)

Trodde seriöst att de va världens bråk, men de va nog nån parningsritual, för 2 min senare så jucka dom värre än 2 duracellkaniner ;)

Bildregn ;)



Skååål! Min första dag med Herbalife, nyvaken å sleten..å magbältet på!

Vi passade Joel och bakade pepparkakor, de tyckte han va gör kul!

Såhär blev resultatet!! ;)


Sötnosen själv..

Han är inget lik Tias ;)

Hahah, lilla sötnosen!

Zlatans största fans!! ;)

lilla jag!


I miss u..


Känslosam morgon!!

Fick ett samtal imorse, som ja va för trött för att svara på, privat nr med dessutom. Hade lämnat ett medelande i röstbrevlådan. Det var ett samtal som ja inte väntat mej att få. Inget som hänt eller nåt så. Men de blev känsloladdat att lyssna på.. Ingen bra start på dagen allstå..

De stannar inte där, utan jag fick sedan ringa ALFA-kassan, som ja fått en herrans massa papper från, dom tänker minsann inte på miljön! Även de samtalet sluta i tårar, vad försöker dom knäcka en!? Jag ska alltså inte få mer ersättning från dom utan bara från försäkringskassan!
Aja de är ju samma summa pengar, men ändå.. Jag blir GALEN!!

Min fredag blev långt ifrån va jag hoppades på. Inget idag har på långa vägar vart bra.

Förutom när ja ställde mej på vågen å såg att ja gått ner 100 gram till, inte mycket.. men många bäckar små som en gammal bekant brukade säga till mig!!

Så efter en lipig morgon så sitter ja och väntar på att dagen ska vända till nåt possitivt! Hoppas den gör de för mitt humör skull och min stackars sambos skull! De kan inte va lätt å leva med mej när ja är så här lessen å arg, visst första samtalet har han stor förståelse för, för de rörde nog honom med, men ändå.

Lär inte blogga flitigt idag, men då vet ni kanske varför..

Men de va ett roligt bråk mellan 2 harar här ute som stod å hade boxningsmatch med varandra, å sen jucka med varandra så nu kommer vi väl snart ha 100 harar här ute i vår " trägård" Fick några roliga bilder på de som ja kanske lägger upp sen ialf.

Kiss/EM


Promenaden som blev..Lite för lång!

Idag har jag och Anton vart ute å gått, vi gick från Källby till Lidköping. Shit då fick ja se att ja levde, eller knappt haha. Jag va nära på att dö. JAG va SÅÅ SÅÅ TRÖTT!!
Har ätit 2 shakes innan idag så nu ska ja snart äta middag, åh de ska bli otroligt gott!! ;) Kebabrulle ska vi unna mej idag när ja vart så himla duktig. Kanske inte är de bästa att äta när man bantar, men ja va så så sugen!

Imorgon ska ja ev träna med min lilla söta Alicia.. :) Får se hur de blir med de!!!
Annars ska ja nog bara sova ut och mysa i sängen och i soffan! ;) Tror ja om inget annat dyker upp!! ;)

Inatt har ja drömt massa mardrömmar för övrigt!! Hemskt, ja blev både sprängd i luften och jagad i mitt hem av nån äcklig jävel!!


Nä nu blir de keeebab åt folket!!
Kiss..


Bilder från 2008-2009


Jag å Frida..

Snusk-Angi

Jag började måla!

Min lilla apa- Leah! Partner in crime!

Jag och min fd. älskade kollega- Ciccipiss.. :)

Party all the time :) Singel-sommarn!!


Tills ja träffa denna tokern :) mitt hjärta!!


pics.





Hurtiga jag!

Nu ska hurtiga jag gå bort till idrottens hus, och passa wilma.. :) Erkänn duktigt!? ;) haha..

Jag är på svinbra humör nu..Första 2 dagarna va tuffa, men idag känns de som på topp! Jag sover även mycket skönare.. :) Känner mycket mycket friskare och finare ;) tog till och med på mej mod att sätta på mej jeans idag! ;) Känns verkligen som man börjat leva igen efter legat i ide eller nåt ;) hhaha lustigt men sant!

Hörs senare!
Kiss

Barnvakter!

Nu är vi barnvakter åt denna underbara lilla skitungen :)

När lilla Joel kom så ville han ha frukost, och knäckebröd med ost ville han ha.

Tias fråga hur många och han sa 2!! Alla vet ju att barn säger att dom vill ha massa å sen äter dom inte ens upp hälften, så lite mer en ett halvt åt de lilla joel! Sen orka han inte mer..

Han fick även baka pepparkakor hos oss, även om vi är lite efter, men vi gjorde dinusaurer, igelkottar, sjöhästar och kängrusar.. :) Med ögon å allt, och nu är han och Tias ute och åker pulka. Tänkte gå dit och fota lite om en liten stund!
Sedan får vi nog laga lite mat till busen! Så han får i sig lite käk med. Jag är med jätte hungrig så de ska bli gööör najs!

Ne nu ska ja ut i snön, och här snöar även nu..

hörs senare..
Kissbangbang!!


Första dagen avklarad!


FÖRSTA DAGEN AVKLARAD!!

Nu har ja gjort första dagen på mitt nya liv, huvudväken är verkligen otroligt stark och känns som nån har en boxningsmatch där inne! Kan berätta hur de kommer sig! De är nämnligen så att när du börjar äta Herbalife så äter du även tabletter som rensar ut kroppen på allt slagg och "gifter". Så det jag känner av nu är alltså mitt sockerberoende som min kropp försöker övervinna nu.

Annars har de gått bra. Jag vägde mej imorse och har för övrigt redan gått ner 1 kg! Helt otroligt. Numera älskar ja att väga mej! När ja äntligen ser resutat, men fattar ni 1 kg på en dag! SJUKT!

Stolt är jag ialf. Längtar tills ja får väga mig imorgon och se om ja har gjort några framsteg även då, jag tar gärna ett kilo per dag nu! De hade vart fint, Men då hade de nog inte vart så mycket kvar av mej i slutet på kuren haha. Som Tias säger att han ska behöva ha mig i koppel när ja har bantat klart. Svar: Nej absolut inte. Jag vill trivas med mej själv och ja gillar inte att ha överflödiga kilon som dallrar omkring när ja går! Jag vill känna mej sund och hälsosam, visst sambokilo får säkert alla när dom blir sambos, men hallå 12 kilo? jag har alltså på allvar gått upp hela 12 kg sen jag och Tias blev ihop. Aldeless för mycket enligt mej.

Man ska dock aldrig banta för nån annans skull, utan bara för sin egen skull, för att trivas med sig själv. Jag har även testat Tias sånt där typ "abtronic" eller va de heter. Suttit med de ca 30 min idag. Ska även till Anna en sväng sen och toppa hennes hår å umgås lite, vill även gå en promenix sen. Så man känner att man gör nån nytta

Hörs maybe later..
Kiss


Förbjuden kärlek?


Bilden är lånad av svensk dam tidning.

Något som gör mig fruktansvärt förbannad runt ut sagt är denna nya artikeln om Prinsen såkallade nya flickvän Sofia, om det nu skulle visa sig va sant. Artikeln hade närmare 200 kommentarer om folk som ansåg att de va olämpligt o så vidare. Men varför? Hon har vikt ut sig och varit med i Paradise hotel visst de köper ja den åskikten, men varför dömma henne för de!? Har hon inte lika väl som alla andra en chans att ändra på sig- Att mogna, växa ifrån de där!? Och alla som varit kär vet väl att när kärleken slår till så kan man inte alltid hjälpa vem man blir kär i!
Jag tycker alla personer borde ge henne en ärlig chans, själv tycker ja det är roligt. Allt behöver inte va så stelt och regelmässigt jämt. Jag tycker Sofia är en jätte vacker tjej och så länge hon inte ställer till med några skandalscener så vilken skada är då skedd är min fråga!? Å btw, alla tanter som läser tidningen.. Varför läser dom den, eh jo just de för att dom älskar skvaller och lägga sig i sånt dom inte egentligen har att göra med! Åh då får dom ju se de så att dom har mer att läsa om ;)
Nej men MIN TANKE ÄR ATT ALLA PRECIS ALLA, HAR EN CHANS ATT ÄNDRA SIG! FÖR DE KAN ALLA GÖRA!
Man ska inte vara så snabb med att dömma människor sådär, själv så har ja en bästa kompis som har vikt ut sig, och hon är en av dom underbaraste människor ja har haft äran att lära känna, visst är hon lite speciell ibland, men de är jag och min andra vänner med! Jag älskar den tjejen obeskrivligt mycket och I DONT GIVE A FUCK! Ärligt talat om hon har vikt ut sig eller inte, hon är som vilken annan kompis eller människa som helst för mej! Jag tycker folket ska ge Sofia den ärliga chansen med, hon är säkert en jätte härlig tjej. Och säkert väligt interligent med, vacker är hon ju ialf! Är jag helt fel ute!? Om ja säger att hon ska få en chans? Jag tycker ialf vi ska sluta med fördommarna!!

PEACE! /EM

 


Saknar min man!!


Saknar min man, min lilla apa :) Min andra hälft.. Min bästaste vän!!
Varför måste du bo i Malmö nu!? Du är ju den enda som förstår varenda sida av mej.
Som känner till allt, som verkligen vet hur ja funkar!! Love u ♥ Så glad att ja har dej!

Fika-adjö! :(

Nu har ja vart å fikat med, Emma, Matilda, Annica, Alicia, Alexandra och Nathalie vart och fikat på Söderströms och tagit farväl av Emma, Matilda och Annica som ska åka iväg inatt... Och i 11 v ska dom va borta. Stackars mej..

Tur va så har ja några till här ialf.
Vem ska ja nu gå å träna med?
Kommer verkligen sakna dem..

Här är en länk till deras nya reseblogg http://emafaraway.blogg.se om ni vill följa deras lilla äventyr!!


Vill du bli slank och fin till sommarn 2010!?

  • Visste du/ni att Herbalife sponsrar David Backhams lag Gallaxy
  • Även Svenska skidlandslaget..
  • Och Inter, cykelladslaget, och lidingöloppet..
  • Att Herbalife är ett världsledande företag inom hälsoprodukter..
  • Du kan snabbt gå ner i vikt.. Av att dricka enkla shakes.
  • Du kan även andvända det för att få mer ut av din träning
  • Eller för att öka välbefinnandet, visste du att de förebygger celluliter?
  • Eller att de även hjälper naglar, hud och hår att må bättre...
  • Han som tar fram Herbalifes produkter är den enda i världshistorien som fått nobelpris i medicin! Louis Ignarro
  • Företaget finns i över 70 länder..
  • Missnöjda kunder får pengar tillbaka, men ingen har misslyckat. Men du får inte fuska..
  • De finns även en produkt som rensar ut slaggprodukter ur kroppen, hur bra är inte det!?

Så varför inte ta chansen att få en sundare finare kropp!? ..Få din drömkropp med Herbalife..




Med en såkallad quickstart får du allt du behöver, för att börja jakten på drömkroppen!!
Lätt sätt att gå ner i vikt, utan att knappt göra något.
Men för absolut bästa effekt så klart du ska träna upptill!

För viktkontroll
Ersätt bara 2 måltider om dagen med shakes, tillagad på mjölk, vatten eller jucie.

När du nått idéalet
Så ersätter du endast ett mål med en shake om dagen, för att kroppen ska få de allra bästa, eftersom produkten innehåller massa nyttigheter.

För irottare
Idrottare över hela världen förlitar sig på denna produkt eftersom den innehåller allt som behövs för att orka med tuffa träningspass.

Detta innehåller Herbalifes shake:
Vitamin A, 120 g cheddarost 47 %
Vitamin C, 100 g kokt vitkål 29%
Vitamin D, 50 g tonfisk på burk 50%
Vitamin E, 50g torrostade cashewnötter 51 %
Vitamin B6, 100g tillagade linser 33 %
Vitamin B12, 2 råa ägg 154 %
Kalcium, 80 g tofu 52%
Zink, 85 g krabba 32 %
Magnesium, 2,5 dl morotsjucie 18%
Järn, 155g biffstek 38%
Kalium, 100g tillagade sojabönor NA
Koppar, en avokado NA
Selen, 90 g lever NA
Kostfibrer, 4 skivor fullkornsbröd 20 %

Är du intresserad av att börja andvända Herbalife tveka inte att ta kontakt med mig.. Vi har över 65 miljoner nöjda kunder världen över..
Kontakta mig antingen här eller på
[email protected]



Nya bilen!

Bildregn..Som utlovat..





Cupcakes - Honey

Honey i sin nya tröja...


Mina cupcakes ja baka idag, visst ser dom goda ut!?


Glömde idag igen..

Glömde ju såklart att ta kort på bilen idag med innan Tias åkte till jobbet, så lovar inget nu utan kommer när de kommer. Kanske imorgon kanske i helgen..

Nu håller ja på att baka cupcakes, och inväntar Jossan som ja ska klippa lite.
Jag lovar att lägga upp bilder på cupcakes ialf. Men de är endast för att läska er lite ;) hihi..


Glömde..

De va nån som hade kommenterat att ja inte lagt ut bilder på bilen, de va faktiskt så att ja inte hann de idag!
Men lovar att göra de imorgon!! ;) Så ska ni få se nya pärlan..


Förkylningstips!

Sitter å kollar på roomservice. Fick nyss höra ett tips mot hosta där, nu när alla är förkylda å hostar å har sig.

Drick tee med honung,timjan och salvia!
Ska tydligen vara jätte bra, testa de ni som är hostiga!! Naturligt å bra med!


Ut på provåk!

Snart kommer älsklingen hem så ska vi ut å provåka vår nya bil. Jag längtar! De är så kul å ha en ny bil! åh vet ni, den är så fin! Me lite nya fälgar å så sen å tonade rutor å en vinge så kommer den bli toppen asså!
Ska lägga upp bilder på den imorgon, för idag har ja vart hos svärmor å svärfar nästan hela dagen! Ätit räkmackor å kollat tv, hämtat bilen å så!

Ha en mysig kväll nu så hörs vi imorgon.

YES!

Imorgon får vi vår bil ;) jippie.. Längtar så så mycket!

Nu ska ja snart hem till Anna och Andreas tjöta lite och ge dom en inflyttningspresent.. Kanske dricka te som ja å Anna brukar göra när vi ses.. Vem vet ;) Ska ialf ge dom en silvrig golv vas med liljor, jätte fin verkligen!! Hoppas dom blir glada..

Ikväll är de även paradise igen, så sjukt kul ska de bli. Hoppas FAAAN att Catja åker. Fast iofs. utan Andreas så är hon ändå inte den där äckliga personen, men ja tycker alla där inne är lite patetiska faktiskt.. Som de ser ut nu så håller ja på Kristoffer!! Han är nog fan den som är mest sig själv och ärlig. Men den som lever får se..

Även nya avsnittet av desperate kom idag så de ska ja med givetvis se.. ;)



Även jävligt skönt å slippa tänka så jävla mycket nu! Jag är så nöjd. Jag behövde bara inse de..

Yes nu ska ja dra mig..
Kiss


Dagens outfit- EM


Glasögon- Bik Bok
Svart tunika med svart blomma- Gina
Hood- Gina
 MCboots- Skopunkten

Tights Grå/vit spräckliga


Linköping!

Imorgon åker ja med på innebandy i Linköping!!
Ska bli najs..Nu återstår de bara att dom plockar med sig 3 poäng från serieledande laget!

Här kommer några innebandy bilder som ja tagit..







Ny Bil!! ;)

Idag har vi köpt bil, en Volvo v50. Äntligen som ja ville.. Praktiskt med 4 dörrar, och hunden kan sitta i hundburen ibak, så sitter hon säkert ifall krock! Å sen slipper man byta bil på många år! Bra lastutrymme m.m. Många fördelar med kombi! Särsillt om de blir en hund till sen ;) När Honey får valpar!!

För er som vill kolla på bilen så finns den här:
http://www.blocket.se/skaraborg/Volvo_V50_1_8F_Flexifuel_Kinetic_25276877.htm?ca=13&w=1

Dom skulle sätta på vinterdäcken, lägga i en plastmatta i bagageutrymmet och polera upp nån repa som fanns. Tvätta den å fixa iordning så på Tisdag får vi den!! Jippie Yeeey. Ingen är gladare än jag!


Tippat har vi med gjort idag, så hoppas vi att vi kan vinna lite ialf. Ialf vinna igen de man tippat för! Men jag är glad för de lilla! Blir så när man har vart arbetslös för länge. Nu har ja ju iofs börjat jobba lite igen men. ;) Ni fattar!

Å imorgon är de match i Linköping! Får se om ja får äran att åka med även denna gången, då gör ja nog de! De är alltid trevlig stämning och spännande. Tur inte Jihde och Hellgård!? hann blir spelklara inför denna match, då hade e blitt tufft så de heter duga, och ja tror de hade vart lite synd om Jihde. Tias hade säkert viljat trycka till honom rejält. AIK är ju lite hat..Å hans flin gör ju inte saken bättre!

Hepp ja är inte rätt person å kommentera innebandy! Nu ska ja lägga mej å vila lite med baby innan vi får första spekulanten på ferrarin ;) Kanske så får vi sålt den idag!?

 

Ha en trevlig helg

kiss


Luftslottet som sprängdes!


Bio ikväll, Luftslottet som sprängdes! Ut och käka med, om nån

bara kan bestämma vart!! Är de paradise idag? Isåf får ja se de på

nätet sen!!

Nepp nu ska ja iväg.

Kiss bang bang..


New moon!

Såg nyss New moon, helt betagen. Den är så bra. Minst lika bra som första. Kommer de en 3dje?
Asså Jacob när han hade kort hår va ju inte helt fel.. :) Haha..

OMG!! HOT HOT HOT!!

Snart e de paradise.. Intriger, back stabing, lite love å ännu mer intriger!!! Me löööve..


Sötaste!!


Wilma i sin fina nya klänning som hon fick av oss, visst e den helt underbart söt!!

 

Och såhär ser ja ut idag...

Inte världens bästa bild, men den får duga..


Bowling outfiten ;)


Lite mer bowling kort..




Min lilla rara söta Anna å jag!

Tänkte..

Tänkte lägga upp en bild på hur ja ser ut idag, men eftersom de strax är filmtajm så lägger ja upp denna dagens outfit imorgon efter jobbet eller så!

Idag har vi förövrigt bowlat med Anna och Andreas. Och sen käkat på rubin tror ja de hette, kinaställe ialf!
Har rätt ont å oroligt i magen efter de faktiskt. Min mage är inte van vid starka saker!

Nej nu ska vi se Miss March, återstår å se om den är rolig eller ett totalt fjasko. ;)
Hoppas den är rolig. Tias lär ju ialf ha roligt för de skulle ju visst hamna om nån utvikningsbrud ;)

RSS 2.0