Ny Bil!! ;)

Idag har vi köpt bil, en Volvo v50. Äntligen som ja ville.. Praktiskt med 4 dörrar, och hunden kan sitta i hundburen ibak, så sitter hon säkert ifall krock! Å sen slipper man byta bil på många år! Bra lastutrymme m.m. Många fördelar med kombi! Särsillt om de blir en hund till sen ;) När Honey får valpar!!

För er som vill kolla på bilen så finns den här:
http://www.blocket.se/skaraborg/Volvo_V50_1_8F_Flexifuel_Kinetic_25276877.htm?ca=13&w=1

Dom skulle sätta på vinterdäcken, lägga i en plastmatta i bagageutrymmet och polera upp nån repa som fanns. Tvätta den å fixa iordning så på Tisdag får vi den!! Jippie Yeeey. Ingen är gladare än jag!


Tippat har vi med gjort idag, så hoppas vi att vi kan vinna lite ialf. Ialf vinna igen de man tippat för! Men jag är glad för de lilla! Blir så när man har vart arbetslös för länge. Nu har ja ju iofs börjat jobba lite igen men. ;) Ni fattar!

Å imorgon är de match i Linköping! Får se om ja får äran att åka med även denna gången, då gör ja nog de! De är alltid trevlig stämning och spännande. Tur inte Jihde och Hellgård!? hann blir spelklara inför denna match, då hade e blitt tufft så de heter duga, och ja tror de hade vart lite synd om Jihde. Tias hade säkert viljat trycka till honom rejält. AIK är ju lite hat..Å hans flin gör ju inte saken bättre!

Hepp ja är inte rätt person å kommentera innebandy! Nu ska ja lägga mej å vila lite med baby innan vi får första spekulanten på ferrarin ;) Kanske så får vi sålt den idag!?

 

Ha en trevlig helg

kiss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0