Saknar..

Stötte på Mattias familj idag, vilket ja inte riktigt hade planerat. Det va jätte kul å se alla igen, men så jobbigt å träffa barnen. Dom saknar jag verkligen så mycket! Främst Wilma.. Som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta..

Jag skulle gått strandpromenaden, men satte mig på klipporna en stund å vände å gick hem. Skakis i hela kroppen! Tårarna försökte pressa fram å ja ville bara hem! Önska att Peter va här så jag fick krama på honom..

Bjuder på några bilder på saknade människor..

Saknar mina härliga tjejer..Som alltid fanns där å lyste upp tillvaron! Helt underbara tjejer som jag önskar helst av allt att ja fick ta med mig hit, även alicia, alex, å nathalie! Kom hit å hälsa på snart tjejer..


Emma <3 Förmodligen den bästa Emman på denna jord! Helt fantastiskt fin människa..
Älskar dej gumman..


Tillslut denna lilla trollungen, som har satt sånna spår i mitt hjärta! Saknar dej jätte mycket Wilma..
Även om du inte läser detta..  Du är charmigaste ungen ja någonsin träffat! Åh de tror ja inte jag är ensam om att tycka. Första gången ja träffa dej satt du i babysittern å kolla på mej hela tiden, de är va ja minns. Du va bara några månader..Och nu har du blivit så stor. Men jag hann få vara med om och mycket på dina första år.. Och den tiden vill jag verkligen inte ta tillbaks.  Vi blev ju riktiga polare du åh jag! :)
Även om du kommer komma glömma bort mig mer å mer med tiden som går så kommer ja FOR SURE aldrig att glömma dig!


Nu ska ja kolla klart filmen som ja inte hann se klart igår, sen ska ja ringa min älskling!!!
Puss sålänge..






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0